Αρχική

Η Chef d’ Oeuvre

Η CHEF D’ OEUVRE είναι η πρώτη εξειδικευμένη σχολή Γαστρονομίας που λειτούργησε στην Ελλάδα, η οποία πρωτοστατεί και ξεχωρίζει για το υψηλό επίπεδο παρεχόμενης εκπαίδευσης και για τις συνεχείς διακρίσεις της.

Η ποιότητα εκπαίδευσης, η εξειδίκευση, η πολύχρονη εμπειρία, η συνέπεια και ο επαγγελματισμός, είναι στοιχεία που ανέδειξαν την CHEF D’ OEUVRE, ως μία από τις πιο καταξιωμένες Τουριστικές Σχολές της Ευρώπης. Αδιαμφισβήτητη απόδειξη της αναγνώρισης του επιπέδου της είναι ο ορισμός της ως Επίσημου Οργανισμού Εκπαίδευσης για την Διατροφή των Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας. Μια διάκριση που για πρώτη φορά παγκοσμίως δόθηκε σε σχολή.

Ειδικότητες στην Chef d’ Oeuvre
Επαγγελματική Μαγειρική
Η ειδικότητα του Chef δεν χρειάζεται συστάσεις. Είναι το πιο απαραίτητο και καλά αµειβόµενο επάγγελµα στο χώρο των Εστιατοριακών και Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων.
Ζαχαροπλαστική Αρτοποιία
Η Ζαχαροπλαστική είναι µία πολύ εξειδικευµένη και απαιτητική Τέχνη γιατί πρέπει να συνδυάζει την καλλιτεχνία µε την άριστη γεύση και τη µαζική παραγωγή.
Δίπλωμα Bartender Barista
H στελέχωση µε σωστά εκπαιδευµένους επαγγελµατίες Barmen και Barwomen των επιχειρήσεων που διαθέτουν ποτά, είναι πλέον απαραίτητη λόγω των αυξηµένων απαιτήσεων των πελατών.
Food & Beverage Management
Ο Food & Beverage Manager πρέπει να έχει υψηλή θεωρητική και πρακτική κατάρτιση αλλά και γνώση των παραγωγικών διαδικασιών διότι οι ευθύνες του ξεκινούν από την προµήθεια των πρώτων υλών..
Επαγγελματικές Σπουδές